-->

6 Şubat 2014 Perşembe

ZAYIFLATAN MUCİZE ÜÇLÜ BEYAZ LAHANA -MAYDANOZ-LİMON

                                                              BEYAZ LAHANA-MAYDANOZ-LİMON





   Evet bu günkü yazımız zayıflamaya yönelik bu mucize üçlüden meydana gelecek.Yavaş yaza hazırlanmaya başlamak lazım tabı:) .Tabiki sağlıklı bir şekilde zayıflamak için önce düzenli ve dengeli beslenmek gerekmekte.Uzak durulması gereken
şu meşhur üç beyazdan kesinlikle uzak durmalıyız(un-tuz-şeker).Ve tabiki bir türlü vazgeçemediğimiz atıştırmalıklar abur cuburlar,cipsler,kolalar,şekerler,tatlılar,çikolatalar,kızartmalar,ekmekler ve daha bir çok lezzetli gibi görünen ama yediğimizde vücudumuz için bir faciaya dönüşen besinler.Aslında bakıcak olursak bir anlık damak zevkimiz için dayanamayıp yediğimiz bu yiyecekler vücudumuzda kocaman asidik zararlılara dönüşüyor.Vücutta asit yükü arttıkça da buna bağlı bir çok reaksiyon gerçeklesiyor ki vücut normal dengesini yakalasın.E tabi bunların sonucunda da serbest radikaller dediğimiz bir çok hastalığın ki bunların başında kanser geliyor davetiye çıkarmış oluyoruz.Bu anlatım vücudumuza verdiğimiz zararın en basit şeklidir.Sağlıklı yaşam konusunda ve kanser konusunda bir yazı dizisi ilerleyen günlerde yazacağım.Böylelikle bu konuyu da daha derinlemesine anlatmış olurum.
   E tabi sadece yemeği kesmekle de olmaz en azından spor yapamıyorsak da günde 30dk lık yürüyüşler bizi bir nebzede olsa zinde tutmaya yardımcı olur.
   Bütün bunların yanında hiç bişey yapamıyorsa hemen bizim şu mucize üçlüye bir göz atalım bizi nasıl zayıflatıyormuş  bir öğrenelim.

 NOT: Hamile bayanalar ve emziren anneler,12 yaş altı çocuklar kesinlikle uygulamammalıdır .Herhangi bir hastalık durumu olanlar ise muhakkak doktoruna danışmalıdırlar.

-Bu kür için uygulanacak olan malzemeler ,iri yeşil sarımsı lahana,taze maydanoz,taze sıkılmış limon suyudur.Sera lahanalarını ve sararmış maydanozları kesinlikle kullanmayınız.
-Bu kürü uygularken tokluk duygunuz da hızlı bir şekilde gelişecektir.Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile kullanılmasının bir diğer avantajı ise ruh sağlığınızın ne kadar güçlendiğini hissediyor olamanız olacaktır.
-Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığınız da olmayacaktır ve kilonuzu uzun müddet kontrol altında tutabileceksiniz.Tabiki yediklererinize dikkat etme koşuluyla.
-Bu kürü uygularken başka herhangi bir kür uygulamayınız.(yeşil çay ,adaçayı,ıhlamur ve benzeri hiç bir çay içmeyiniz.)


  ZAYIFLAMA KÜRÜ : 
    Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya ,4 adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan(doğramadan) ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak kısık ateşte 3dk kaynatınız.3dk tamamlanınca içine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu (20-25 adet) ilave edin ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayın ve tekrar ağzını kapatarak 2 dk daha kaynatmaya devam edin.Toplam 5 dk tamamlanınca ocağın altını kapatın ve ılımasını bekleyin.Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırın.Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayın.Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz 3'e bölerek sabah ,öğle ,akşam içebilirsiniz.Veya 2'ye  bölerek sabah akşam içebilirsiniz.
     Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir.Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden 2 saat sonra içmelisiniz.Tabiki içmeden önce taze sıkılmış iki yemek kaşığı limon suyu eklemeyi unutmayın.Yalnız limon suyunu sadece içeceğiniz kısma ekleyin tüm karışıma değil.

   UYGULAMA : 7 gün uygulama+3 gün ara+7 gün uygulama+3gün ara+7gün  uygulama = toplam 21 günlük kür

NOT: 7 günlük uygulamaların ardından yukarıdaki gibi muhakkak 3 günlük aralar veriniz.21 gün boyunca sürekli kesinlikle uygulamayınız. Bu kürü yılda 2-3 kez uygulayabilirsiniz.


              HERKESE FORMDA VE SAĞLIKLI GÜNLER:))))))))))
    

0 yorum: